lørdag 26. september 2009

dans i spania

jeg er og vil alltid være en danse jente. torsdag til fredag denne uken var hele videregående på tur til en fantastisk liten by som heter Elche. og som en danse jenten jeg er har jg da tidlgere i uken meldt meg på danse kurs her nede. målet for hele året utenom skolen var å danse flamenco. dette blir snart et faktum. jeg måtte derfor gå til innkjøp av danse klær og sko. jeg kjøpte flamenco sko til bare 15 euro og er super fornøyd med det!
så her er de nye skolene, nå holder jeg på å gå dem inn. har friskt i minne sist jeg gikk på dansing i nye sko som ikke var inngått. greit at dansere har mye sår og blemmer på beina, men er ikke vits å få mer enn nødvendig. så da går man inn skoene først.gleder meg stort til torsdag, da begynner kurset i lyrisk hipp hopp og så lørdags morgen begynner kurset i spansk dans :Dskal holde siden oppdatert!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg , nå kan farmor følge med .Selvfølgelig skulle jeg skrevet 3 barnebarn . Skrev det sent i går kveld, og da var jeg passe trett . Nå skal jeg legge deg til på listen min ,så får du sikkert besøk.
  Du eer en herlig jente , og farmor er så stolt av deg.
  Stoor klem

  SvarSlett
 2. Se der er du igang ja!! Slit'an med nye sko...

  SvarSlett
 3. åhe du e god farmor :)
  ja har laget denne så dere hjemme kan følge litt me, og litt som en blogg for de som vurderer å flytte alene og sånn.. var veldig gøy me blogg då, men den ville ik helt sammerbeide 100%
  eller kanskje egentlig eg som ik e helt inne i d ennå.. men d kommer..

  takk, eg elsker de!! har gått de litt inn i dag, de e veldig behagelig:D

  SvarSlett