tirsdag 11. januar 2011


Som dere vet har jeg da flyttet til Trondheim. har ikke vært flink å blogge, men det må jeg gjøre noe med :P Da er det lettere for folk å følge med hva som skjer i min hverdag.
jeg flyttet ganske spontant til Trondheim, selv om eg hadde kommet inn på studiet eg ønsket var jeg ikke før sisste uken sikker på om eg skulle ta plassen og begynne.. men her er jeg no et halvt år senere og angrer ikke et sekund!!!
jeg går da på NTNU Dragvol på et studie som heter drama og teater. jeg elsker livet som student og har møtt masse fantastiske mennesker her. venner for livet!!!

I dag har jeg vert på andre forelesning for dette året. vi har begynnt me et fag som jeg liker svært godt! det handler om dramapedagogikk. jeg som vurderer å bli lærer i drama eller å jobbe me traumatiserte og vanskeligstilte barn, så faget passer supert i forbindelse med det!
jeg har også fått alt på stell igjen i leiligheten etter juleferien, alle gaver og ting eg har kjøpt meg e nå på plass.. jeg er veldig fornøyd med resultatet.. her er bilder av hvordan rommet så ut i begynnelsen, så kommer d nye bilder snart.


2 kommentarer:

 1. Hei vennen.
  Nå venter farmor spent på de nye bildene.
  Klem

  SvarSlett
 2. hehe du e søt e du farmor :D
  de kommer no.. skal bli flinkere no å blogge ;)

  SvarSlett