torsdag 4. mars 2010

esther på besøk :D


på lørdag forlot eg Bergen for denne gang.. jeg hadde ikke fortalt mange at jeg kom, bare de som var mest nødvendig.. altså mamma, christian og pappa og de..
men dette skal jeg skrive et eget innlegg om.. no handler det om denne uken i SPANIA med ESTHER!!!!!! vi kom da på lørdag kveld.. landet på spansk jord 19.15.. så var det mini buss i 2timer fra flyplassen og hjem til meg, forsåvidt en grei tur, utenom at eg då kom på at eg hadde klart å glemme det mest vesentlige i norge.. NØKLENE!!! så kom vi frem t leiligheten ca 9.. og der sto vi, uten å komme oss inn, for der var låst!!! vi fikk heller ikke tak i carlos som har nøklene til husverten min, (siden husverdet min e i India) men han fikk vi ik fatt i, så vi klatret over gjerdet og prøvde alle måter å bryte oss inn på, en ting som var betryggende var at d gikk ik en gang ann å knuse rutene.. men vi sto no her.. det vi fant ut dagen eter var at også carlos var på ferie.. ja festlig.. så hadde d ik vært for mine reddende engler som nok en gang kom meg til unnsettning (per ole og beate) så hadde vi vel måtte sove ute, eller ta inn på hotell.. så vi fikk sove der.. veldig greit, hadde d ik vært for at esther e sykelig allergisk mot hunder, og som eg har skrevet før, per ole og beate har 2.. så jenten be kjempe dårlig.. søndagen MÅTTE vi bare komme oss inn.. når vi var kommet ned igjen t boretslaget fikk vi vite at carlos var på ferie, og et lite sekund der kjente eg at verden falt i hode på meg, frem til leieboeren hans igjen hentet ekstra nøklene til husverten min, og sånn kom vi oss inn.. HALLELUJA!!!!


så den kvelden gikk vi ut og spiste på pizza 4 u :D d var veldig koselig.. maten var god, selv om esther røytet på pizzaen så vi trodde d var de som laget den som hadde fått hår i pizzaen, så eg må jo altid ordne opp i ting.. så eg ga beskjed om at her var hår i pizzaen og vi ville helst slippe å spise den.. da kom kokken ut, og d viste seg at der var bare menn på kjøkkenet.. haha.. jaja, hun fikk ny pizza og den røytet hun ik på :P


så i går(osdag) hadde eg fri og då fant vi for godt å dra til valencia... bare 2 timer med buss, HVÆR vei!!!! d viste vi ikk :P hehe.. men d var kjekt, her leser eg kart, vi klarte faktisk å komme oss inn i sentrumm etter mye om og menn og praktisering av spansken min for å få retnings hjelp.. vi var i 3 kirker, 2 gudstjenester ( koselig d liksom.. men fårsto ik en drit, og så følte vi egentlig vi brøt litt inn i deres kirke og gudstjeneste)så til sist var vi på et museun hvor de hadde renovert og utstilt gamle bilder, statuer og hele bygget museumet var i.. det var dekket av gull og jeg fikk tårer i øynene bare av å se på det.. og jeg fant min drømme lysekrone.. noe så nydelig har jeg aldri sett.. men esther sa eg sikkert ik får den, eller får kjept den.. hehe.. men alt i alt koste vi oss veldig bare oss to i storbyen :D dette har forlepøig vært kanon.. no e d torsdag og bare to dager igjen av esther sin ferie, så vi sitter ute og koser oss.. eg burde vært i seng siden eg begynner til 1. time i morgen.. men mye gøyere å sitte her og prate og kose oss.. det var d for i dag.. så tar vi norges ferien min en annen dag ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar