lørdag 13. mars 2010

5og en halv time på alicante flyplass..

no sitter eg altså på allicante flyplass, men pc, musikk og en cola zero :p
Julia har nettopp gått ombodr i sitt fly til bergen, d skal gå om 20 min.. så no tenkte eg å så i hel de neste 3,5 timene med blogging, kabal spilling og kanskje en av filmene eg har liggende på pc'en..
turen hit har gått fint, bussen kom når den skulle ogikke minst kom den DER den SKULLE, ikke som sist eg skulle til norge når den ik dukket opp, de eg bestilte hos påsto at den hadde vært der og ventet og... men eg st

o på rett plass, for der den kom i dag.. så skal snakke med de når eg kommer ned igjen hit.. ikke at det er veldig nøye, pengene får eg ikke igjen, men de trenger å vite at de gjorde en feil.. det synnes iallefall eg..
i dag reiser eg med ryanair til haugesund, mens hun reiser med norwegian til bergen flesland. Derfor eg sitter her no.. hun har ikke reist alene uenlands før no.. liksom helt alene, så eg fant ut at eg bare fikk være med henne til flyplassen siden eg reiser i dag likevel eg og.. så tok hun me en koffert for meg, siden det er under halve prisen for hva det ville kostet meg å sjekke inn en koffert med ryanair. Så no har eg bare håndbagasje, egentlig litt for mye i forrhold til ka eg skal. Men satser på at d går fint, d gjor jo det for 3 uker siden,.. egentlig har eg med meg både en veske og sekk, men har nå puttet alt veske innholdet i alle jakkelommene, og då putter eg vesken i ene jakke ermet, så ser de ik d så skal d gå bra, ka eg fyller lommene med har ik de noe med liksom, så lenge d ik e farlig, og alt eg har i de lommene e sminke, lommebok og sånne ting.. hehe..

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5448262287715737282" />

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5448262279979056450"/>
lang ferie i Norge.

No har eg fått studie permisjon fra skolen, jeg har gått på en liten smell og klart å få meg en deprisjon, og uten nettverket mitt av famile, venner og legen min, så fungerte det ikke bra.. derfor har jeg snakket med læreren min, og hun i enighet med matte læreren ga meg fri frem til påske, så jeg får reise hjem. Det var en utrolig lettelse! Jeg ser veldig frem til disse ukene.
Først blir jeg hentet av angelica, andreas og lille nina marie i haugesund, så skal vi til de i kvinnherad, jeg gleder meg til det, regner med å bli der rundt en uke, noen dager fra eller til. Kommer til å bli deilig å være hos de, kose med baby og bare ha det gøy med angelica og andreas.. så ser vi ka uken bringen, eg kombinasjon av baby stell og ungdoms sprell tenker eg..

så går turen hjem til mamma'en min og resten av familien.. er ikke så lenge siden eg var hjemme no så har ennå ikke hatt tid t å virkelig kjenne på savnet, har tross alt hatt esther og julia hos meg, men gleder meg likevel til å være med guttene! Håper eg får mulighet t å være litt alene med begge to. Og så skal eg på besøk til Isabel og Celina tenkte eg, har ikke sett Celina siden jul :s
så gleder meg til å se henneogså.. disse «tante» barna :) e så glad i de jentene!!!
ellers skal eg være med de andre vennene mine også, sandra har allerede satt seg på venteliste ;p
Karolinesrc gleder jeg meg og til å være med, vi skal ha bake date, ser jeg utrolig frem til, hun har jeg heller ikke sett siden jul.. så dette blir bra.. siste del av norges opphåldet skal eg tilbringe på hytten med mamma og resten av pedersen familien :D avslapping og familie blir bra, denne ferien håper jeg blir bra for meg, så satser eg på å være kvitt denne ekle depresjonen til eg kommer ned igjen til spania. Ensomheten hjelper liksom ikke akkurat når eg allerede er deprimert!
2 uker med besøk.

Nå har eg hatt 2 uker med besøk, først hadde eg som eg skrev sist, med meg Esther ned igjen etter norgesferien min. Vi hadde en kjempe uke, men valencia tur, kirker, strand, marked og litt shopping ellers.. vi var ute noen kvelder på en bar og to og bare satt og pratet og så på folk.. artig d..
Denne uken har da Julia vært her, vi har hatt en veldig avslappende uke, vi har sovet masse, festet litt, shoppet, spist god mat og vært noen turer i benidorm på ettermiddagen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar