torsdag 14. januar 2010

nytt år, nye muligheter :)

Og da var eg hjemme i Spania igjen.. det var veldig rart å reise hjemmefra igjen.. eg grått litt og gledet meg litt.. det er deilig å ha litt tid alene, å bare være meg av og til.. og nå dette halvåret e d mye eg skal endre på. mål nr.1 bli flinkere med mat.! dere om kjenner meg vet at jeg har et usundt og vanskelig forhåld til mat, det har fått følger etter eg flyttet alene ned hit til spania. når jeg skulle handle og lage maten min selv, ble d mang en gang lettvindte utveier og mye usundt.. eg trøstet meg også med mat, skjedespiste og kosespiste på godteri og tok meg gjerne en øl på kvelden når jeg ikke begynte for tidelig på skolen.. men nå e d slutt. i dag har jeg foreksempel laget meg deilig laks til middag, den smakte deilig og jeg koste meg med maten. noe som for meg er veldig viktig. dette var maten:

nr.2 finne på ting... der har jeg ennå ikke kommet helt i gang, men det er fordi jeg har vært syk.. egentlig har eg vært syk av og på siden i begynnelsen av desember men år jeg komned hit slo d ut igjen. eg lå flat enten i sengen eller på sofanen i 3 dager.. ble mest sofanen etter mandag, siden strømmen på soverommet og badet er gått.. har ennå ikke funnet ut hva som er gale, så må ringe utleiebirået i morgen.. men tilbake til saken, jeg var ikke spesielt flink å finne på ting forje halvår, det meste jeg gjorde var når jeg dadde besøk fra norge.. men det var jo ikke alltid. så nå skal jeg selvsakt fortsette på dansingen, jeg har fått tilbud om å ha dans i noen gynntimer på skolen, og vi har mye å gjøre med musikalen!! itilegg skal jeg begynne å ri litt igjen, min kjære KAri driver jo å rir i en stall lengre oppe i fjellet her.. jeg har vært med henne noen ganger men ikke villet trenge meg på og slikt.. så d ble ikke helt til.. men nå skal jeg være med.. elsker jo hester så det blir kjekt :D
nr.3 jeg skal bli mer fysisk aktiv. dette er et mål som for meg egentlig ikke skal være så veldig vanskelig med tanken på at eg tidligere har drevet mye me forskellig idret og trening både på den ene og den andre måten. jeg fikk zumba til bursdagen og det er jo flått når jeg ikke vil gå meg en tur eller på treningsenteret. jeg trente før jul på et treningsenter, vet ikke helt om eg skal fortsette der elle børst prøve å ta meg noen turer og danse litt for meg selv.. hehe.. jeg skal iallefall ikke bli sittende i denne sofanen dette halvåret og..
selv om eg til tider må kunne det og, såm nå, når eg ligger her me temme på meg og en kopp te på bordet.. nå skal jeg nemelig kose meg me te og bok.. jeg skal prøve å bli flinkere å blogge.. hehe.. men lett å si, lett å glemme.. hehe

2 kommentarer:

  1. Hei vennen .
    Dette høres veldig bra ut , og jeg tror nok du klarer det du vil .Så går tiden mye fortere og skal du se. Så snart er du hjemme igjen.
    Stoor klem
    fra farmor

    SvarSlett
  2. høres kjempe bra ut gullet! :) forandringers tid for alle skjønner eg:) blir et bra år dette her! :) og eg tviler ikkje et sekund på at du klarer det! du har en stå-på-vilje som bare det! så STÅ PÅ! eg heier på deg! sender deg mange gode varme klemmer! :)

    SvarSlett