tirsdag 13. oktober 2009

ulykkes fulg

eg har hatt sykt me ulykke her nede..
først var d den leiligheten som eg ik tok likevel, og då kom jo eg ed uten plass å bo.. så vi bodde hos per ole og de.. eg fant jo denne fine leiligheten som jeg har lagt ut bilder av, men uhellene begynnte allerede første dagen... når eg skal rydde på plass tingene mine og gjøre denne leiligheten mer minn, så klarer eg å velte en bok slik at den skyver en krystall saltbøsse ned fra hyllen.. den knuste selfølgelig, og eg hadde salt og glassbiter utover hele gulvet.. men dette fikk eg jo kostet opp og ryddet..så hadde jeg jo den fanastiske vannlekasjen, den ble jo bare værre og værre, ene dagen når eg prøvde åkoste ut og tørke gulenne i stuen for vann klarte eg å velte og knuse en lampe som selfølgelig var fra England.. dette måtte eg jo si til husverdten når han kom ned for å se på skadene og vannet og sånn.. han sa det ikke var noe problem og han skulle kjøpe en ny lampeeg kunne ha der. så trodde vi vannlekasjen var over. han reiste til malaga på ferie men da tok været og ble værre, og vannet fosset bokstavligtalt ned langs veggen min og stuegulvet var dekket av vann.. jeg måtte ta en kost og skyve vannet ut, i den prosessen kommer jeg borti ett av bildene han har hengt på veggen så det detter ned og knuser, helvete, som om eg ik hadde nok!!men dette fikk eg ordnet sånn noenlunde ogbilde ligger ne en ødelgt ramme og uten glass under sengen min...utover d har eg knust 3 glass i leiligheten, et hos en venninne og vasen til verdsmoren hennes..så har vi jo sykkelen, den er et kapittel i seg selv...jeg var jo i utgangspungtet drit redd for å skulle kjøre en 125 kubikker, men kom fort inn i det og var veldig forsiktig... så på onsdag for 2 uker siden skulle eg å besøke hun venninnen min på sykehuset i en av nabobyene her.. det var glatt og regnet lett.. jeg kjørte derfor i sånn 10km/t, jeg skal svinge til venstre etter et overgangsfelt og begynner svingen i overgangsfeltet for at svingen ikke skulle bli for brå siden det var så glatt.. men de hvite stripene var speil glatte og sykkelen bare skle under meg.. så lå jeg lang flat midt i veien, og en hel haug me spanjoler kom løpende.. eg var bare blitt litt våt og fått et lite skrubbsår på foten, så fikk opp sykkelen så fort jeg kunne og kom meg på og t sykehuset.. sykt flaut!!!!!men det værste var jo dagen etter, jeg og kari hadde snakket om at eg måtte være forsiktig på sykkelen, enda mer enn eg var.. jeg snakket me en i 2. klasse da jeg var på vei t sykkelen etter skolen, og fortalte det som hadde hendt dagen før.. han ristet på hode og vi lo litt av at eg kunne være så teit, men var enig om at eg alt i alt hadde vært heldig, for tenk om eg hadde hatt større fart, då kunne jeg blitt skadet...
så setterjeg meg på sykkelen etter å ha snudd den, starter den og gasser i gang. jeg har ikke rullet mer enn 2 meter før jeg kjører over grus og smårunde steiner i veien, dette gjør at eg mister hontrol på sykkelen for den sklig, jeg prøver å få kontrol igjen og prøver å bremse.. men sykkelen e på vei rett mot en bil, jeg vrir til rattet for ikke å kjøre rett i bilen, men da sklir sykkelen under meg og der lå jeg.. 3 cm fra bilen, me sykkeln over meg.. alle løper til, og me d første virker d geit bare at jeg har slått kneet litt.. men så får jeg kjempe vondt og holder på å besvime..
der lå jeg da, de fikk fatt i en lærer, mannen som eide bilen var hysterisk og ringte politiet. jeg klarte ik å bevege på oten og hadde sykt vont.. akkurat frem til jeg var på sykehuset husker jeg ikke så veldig meg jeg har hørt at jeg klagde på vondt i hele foten og gren og knurret av smerte.. FLAUT!!!!!! sånn siden d var flere fra skolen der og at eg fant ut når eg hade blitt undersøkt på sykehuset at det var ingen skader... jeg hadde fatt noen stygge og dype sår på bena, og slått beinhinnen d som gjore at eg hadde så vont mente de... jeg måtte gå på krykker og var derfor ganske hjelpesløs... fantastisk som de e tilbø per ole og beate at eg kunne bo hos dem den helgenså de kunne hjele meg..
når jeg var på skjekk på sykehuset sa de at jeg ikke trengte krykkene for det var bare sårene som gjorde at jeg hadde vont.. så nå kommer jeg til å få fine arr på beina, og er fremdeles blå og gul litt her og der... sårene har nesten grodd, eneste er at jeg har fått en begynnende betennelse i et av sårene.. men prøver å være veldig flink å rense d ofte..
så ulykke kan man trygt si at eg har hatt her..

6 kommentarer:

 1. Hei vennen .
  Nå har du brukt opp uhellkvoten din , så nå kommer det bare til å hende flotte ting for deg.
  Tenk positivt. Det hjelper.
  Kjempeklem fra Farmor

  SvarSlett
 2. hehe.. ja la oss håpe d.. hehe.. du e søt e du farmor :)
  sor klem fra meg og :D

  SvarSlett
 3. Hei på deg i Spanien;)
  Hvem jeg er...jo jeg var dagmammaen din en periode når du var liten og så har vi vært naboer;) Kjenner din mor og er bloggvenninne med din farmor, Laila;)
  Det var Laila som tipset meg at du hadde startet blogg og nyskjerrig som jeg er måtte jeg selvfølgelig inn hit å titte;)
  Herlighet så uheldig du har vært da!
  Håper virkelig det går bra med deg.
  Er det greit at jeg legge meg til som følger?
  Du må bare si nei hvis du syns det er "rart"
  Uansett vil jeg ønske deg lykke til med studiene og så må det jo bare gå oppover nå;)
  Ha en fin kveld,)
  Marianne

  SvarSlett
 4. Oj oj, det var voldsomt. Tror du har vært utsatt for Murphys lov:
  Det som kan gå galt, det går galt.

  Nesten litt stygt å flire av innlegget ditt, men som "slapstick" humor gjør det seg bra. Du skulle hatt video av alle uhellene så hadde det blitt årets DVD :-)
  Håper du har det greit ellers der nede i varmen (hvis det er noen).

  SvarSlett
 5. lille vennen min<3 uff å huff.... ikke bra dette her:'( håper du er litt mindre uheldig reste av året nå da....
  men må si, likte kjolen din på bilde:) <3
  eg er kjempe kjempe kjempe glad i deg gullet mitt! <3
  savner deg kjempe masse! <3
  klem og kos fra Esther<3

  SvarSlett
 6. Oi, så masse uflaks, hihi :) Dakar ;)

  SvarSlett